Menu
Νταχάου: Μάρτης 1933 - Το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης μπαίνει σε λειτουργία

Νταχάου: Μάρτης 1933 - Το πρώτο στρ…

• Γερμανοί κομμουνιστές κ...

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Επικίνδυνη κλιμάκωση και συνεχόμενα αντίποινα από το Ιράν

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Επικίν…

• Πλήγματα Αμερικανο-ισρα...

Απ' το μπαλόνι στον τομογράφο

Απ' το μπαλόνι στον τομογράφο

Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ* Ο κό...

Τι κρύβει η αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ευρώπης για την επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ;

Τι κρύβει η αντιπαράθεση ΗΠΑ - Ευρώ…

• Το κάλπικο αφήγημα ότι ...

Πόλεμος ηγεμονίας και επεκτατισμού ΗΠΑ και Ισραήλ εναντίον του Ιράν

Πόλεμος ηγεμονίας και επεκτατισμού …

• Στόχος των ΗΠΑ η εξασθέ...

Ο σφαγέας παρομοίασε το κράτος-τρομοκράτη με τον Τζένκινς Χαν ενώ για την «ευλογημένη Νέα Μέση Ανατολή» των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ χτυπά ξανά τη Συρία

Ο σφαγέας παρομοίασε το κράτος-τρομ…

• Την ίδια στιγμή ο Τραμπ...

Μια άλλη ματιά στον πόλεμο

Μια άλλη ματιά στον πόλεμο

Επιπλέον 200 δισ. δολάρια...

Ανεπίστρεπτη πορεία

Ανεπίστρεπτη πορεία

Καθώς ο ιμπεριαλιστικός π...

Ο πόλεμος ΗΠΑ - Ισραήλ εναντίον του Ιράν και οι προεκτάσεις

Ο πόλεμος ΗΠΑ - Ισραήλ εναντίον του…

Γράφει: Ανδρέας Θεοφάνους...

ΗΠΑ: Παραίτηση του διευθυντή του Κέντρου Αντιτρομοκρατίας με κριτική στον Τραμπ

ΗΠΑ: Παραίτηση του διευθυντή του Κέ…

• «Το Ιράν δεν συνιστούσε...

Prev Next

Φιλόξενη αγκαλιά...

  • Written by 
Φιλόξενη αγκαλιά...

Ο ισχυρισμός του Μπογδάνου ότι βρέθηκε στη φασιστοσύναξη στην πλατεία Βικτωρίας το 2020 παρέα με τον Κασιδιάρη και άλλους χρυσαυγίτες μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, είναι ενδεικτική για τις - όχι και τόσο άγνωστες - διαδρομές μέσα από τις οποίες τροφοδοτούνται τα κάθε λογής φασιστικά μορφώματα και η δράση τους, όπως και για τους δεσμούς τους με κρατικούς μηχανισμούς, κυβερνήσεις και βέβαια αυτήν της ΝΔ.

Αποκαλυπτικό είναι όμως εξίσου και το γεγονός ότι ο ακροδεξιός Μπογδάνος - μέχρι πρότινος βουλευτής της ΝΔ - δεν περιορίστηκε στο παραπάνω γεγονός, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να εξιστορήσει και από το βήμα της Βουλής, αλλά επεκτάθηκε στις γνωστές ρατσιστικές και ξενοφοβικές απόψεις του, στις ανιστόρητες μπαρούφες περί «δύο άκρων» κι «αντεθνικού ΚΚΕ», βρίσκοντας φιλόξενο βήμα για όλα αυτά όχι όπου κι όπου, αλλά σε εκπομπή που παρουσιάζει δημοσιογράφος, πρώην συντάκτρια της «Αυγής» και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευθύντρια σύνταξης σήμερα του καναλιού όπου εργάζεται!

Δεν ξέρουμε αν στον δικομματικό καβγά «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», πάντως η παραπάνω εμφάνιση καθώς και το γεγονός ότι αναπαράχθηκε από ΣΥΡΙΖΑίικα κυρίως Μέσα δείχνουν το εξής: Ο «προοδευτισμός» και ο «αντιφασισμός» τρέχουν από τα μπατζάκια τους τόσο πολύ, που δίνουν βήμα σε αντικομμουνιστές του κονσερβοκουτιού, όπως ο Μπογδάνος, επιβεβαιώνοντας ότι οι φασίστες αποτελούν εργαλείο του συστήματος για κάθε χρήση. Το «έργο» βέβαια το έχουμε ξαναδεί και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν. Οταν ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ «χαριεντιζόταν» με τους χρυσαυγίτες βουλευτές σε περιοδείες στα νησιά, ή όταν τους καλούσε σε πλείστες όσες εκδηλώσεις του υπουργείου Αμυνας κι όχι μόνο.

902.gr [Στήλη «ΑΠΟΨΕΙΣ/ΣΧΟΛΙΑ, 18 του Φλεβάρη 2022]

back to top