Menu
Η κρίση του πολιτικού συστήατος και το ΔΗΚΟ

Η κρίση του πολιτικού συστήατος και…

Από Ανδρέα Θεοφάνους* Το...

«Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» σε εκδοχή Κασσελάκη

«Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» σε ε…

Ήταν Νοέμβριος του 2023 ό...

Ε.Ε. του πολέμου

Ε.Ε. του πολέμου

Με «πολεμικό ανακοινωθέν»...

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Κύπρος

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Κύπρος

Γράφει: Νίκος Κατσουρίδης...

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισρα…

• Χτυπήθηκε η μεγαλύτερη ...

Το ... μαντείο της MONOPOLI

Το ... μαντείο της MONOPOLI

Της Λιάνας ΚΑΝΕΛΛΗ* Ηθελ...

Σάμιουελ Μπέκετ: Ένας αναμορφωτής του θεάτρου

Σάμιουελ Μπέκετ: Ένας αναμορφωτής τ…

Σάμιουελ Μπέκετ, Ιρλανδός...

Μέση Ανατολή: «Λάδι στη φωτιά» της έντασης από το κράτος  - δολοφόνο του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: «Λάδι στη φωτιά» της …

«Λάδι στη φωτιά» της έντα...

Η Έλλη Λαμπέτη διαβάζει Καβάφη

Η Έλλη Λαμπέτη διαβάζει Καβάφη

Σαν σήμερα,  13 Απριλίου ...

Το Ισραήλ βομβαρδίζει Γάζα και Λίβανο

Το Ισραήλ βομβαρδίζει Γάζα και Λίβα…

Δολοφονική επίθεση Ισραηλ...

Prev Next

Τα ψέματα των Κυβέρνησης και των καρκινονονών...

Τα ψέματα των Κυβέρνησης και των καρκινονονών...

...με μόνη ευαισθησία από τον Γ. Περδίκη

 

Γράφει: Χρ. Ανδρέου*

Πριν από 2 εβδομάδες η εφημ. 24ώρες παρουσίασε 4 πρόσφατες φωτογραφίες από το υπόγειο του ΓΝ Λευκωσίας που το μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο για να «μην υπάρχει χώρος για Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα». Κανένας δημοσιογράφος, βουλευτής, Θεσμός δεν ευαισθητοποιήθηκε. Όλοι είναι εθελόδουλοι στα προστάγματα της Τράπεζας και των καρκινονονών, πλην ενός!

Ο Γιώργος Περδίκης απέστειλε μέσω της Βουλής επερώτηση στους πρωτοστάτες της καταστροφής, το Υπ. Υγείας και τον ΟΚΥπΥ, να δώσουν εξηγήσεις γιατί χρησιμοποίησαν τον χώρο αυτό ως αποθήκη αχρήστων και φθαρμένων υλικών. Και δεν έμεινε ως εκεί, περιγράφει στην εφημερίδα και το φοβερό παρασκήνιο και τα ψέματα κρατικών λειτουργών υπεύθυνων στο υπό ανέγερση τότε Νοσοκομείο να αποκρύψουν την ύπαρξη του υπογείου κατ’ εντολή του Υπουργείου Υγείας. Η εμμονή του κ. Περδίκη να βρει την αλήθεια έκοψε τότε τα σχέδιά τους, όπως θα διαβάσει στο επισυναπτόμενο άρθρο ο κάθε καλόπιστος αναγνώστης που θέλει να μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα παρασκήνια των τραπεζιτών να μην έχει το κράτος Ακτινοθεραπευτικά.

Στη συνέχεια το άρθρο παραθέτει ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι γιατροί του Ογκολογικού της Τράπεζας αλλά και η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ όσο αφορά τον ετήσιο αριθμό των νέων περιστατικών Καρκίνου. Πιο συγκεκριμένα, το 2011 παραδέχονται ότι τα νέα περιστατικά Καρκίνου είναι 3.392 και το 2012 οι ίδιοι λένε ότι είναι 2.200 «έκπτωση 65%» σ’ ένα χρόνο!!! Φαίνεται ότι ξαφνικά βρήκαν το φάρμακο θαύμα κατά του Καρκίνου, οι αθεόφοβοι.

Οι ίδιοι παραδέχονται από το 2011 ότι έχουμε μια ετήσια αύξηση των νέων περιστατικών Καρκίνου σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κάπου 150-170 ετησίως, που δικαιολογείται παγκόσμια ως επιδείνωση και ραγδαία αύξησης των νέων περιστατικών Καρκίνου που ξεπέρασε το 4.1% ετησίως αλλά... μετά από 8 χρόνια (2011-2019) που θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 4.800 τα νέα περιστατικά, μας λένε αδιάντροπα πως φέτος το 2019, στην Πορεία της Χριστοδούλας, ο ΠτΔ, ο Υπ. Υγείας και ο πρόεδρος του Αντικαρκινικού και μέλος του ΔΣ του Ογκολογικού της Τράπεζας και βουλευτής του ΑΚΕΛ-Νέες Δυνάμεις, δρ Αδάμος Αδάμου, ότι τάχατες τα νέα περιστατικά Καρκίνου είναι μόνο 3.400!!!

Παράλληλα, όμως, με όλα αυτά χιλιάδες Καρκινοπαθείς ταλαιπωρούνται, εκατοντάδες πεθαίνουν χωρίς ακτινοθεραπεία για να βγάζουν περισσότερα χρήματα οι κλέφτες της Ζωής και της Υγείας των συμπολιτών μας.

Φαίνεται ότι οι καρκινονονοί τραπεζίτες, Κυβέρνηση κι άλλοι δεν έχουν αρχεία και ξεχνούν τι είπαν τη μια φορά και τι λένε την επόμενη μέρα. Τα ΜΜΕ δεν κάνουν διερευνητική δημοσιογραφία και ότι τους λένε το καταγράφουν!!! Η Βουλή από τον Νοέμβριο του 2013 ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συζητηθεί το όλο θέμα στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές Υγείας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ραδιόφωνα και τηλεοπτικοί σταθμοί απαγορεύουν σε μένα να μιλώ, δικαιούνται μόνο όσοι παραπλανούν, η αλήθεια είναι υπό διωγμό στα ΜΜΕ. Κατά τα άλλα λέμε ότι τυπικά είμαστε ευρωπαϊκή χώρα αλλά στην ουσία είμαστε τριτοκοσμική, που αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι «το ψάρι βρωμά από την κεφαλή».

Όλα εδώ γίνονται για χάρη της Τράπεζας και του Αρχιεπισκόπου, όπως τώρα ξεκάθαρα αποκαλύπτεται! 

Θερμή παράκληση: Διαβάστε το άρθρο της εφημ. 24ωρες και στείλτε το παντού. Εσείς είσαστε η δύναμης για αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ τους Καρκινοπαθείς να έχουν ίσες ευκαιρίες με την σωστή και πρέπουσα θεραπεία. Γιορτή δική μου αλλά και παραμονή κάποιων άλλων! 

Υ.Γ.: Τολμώ και υπογράφω το άρθρο μου γιατί καταγράφω πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ με ντοκουμέντα ενώ ένοχοι και συνένοχοι κρύβονται και τους προκαλώ να απαντήσουν ή να με πάρουν στο Δικαστήριο.

* Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής - πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top