Menu
Ο Κόκκινος Στρατός της Επανάστασης

Ο Κόκκινος Στρατός της Επανάστασης

Η 23η Φεβρουαρίου έμεινε ...

Έκθεση Παφιτών Φωτογράφων 2020 για στήριξη του συνδέσμου Ιθάκη

Έκθεση Παφιτών Φωτογράφων 2020 για …

• Ανοικτή μέχρι το Σάββατ...

Ρατσιστική επίθεση σε Έλληνα εργάτη στη Γερμανία

Ρατσιστική επίθεση σε Έλληνα εργάτη…

• «Τι θέλετε εδώ εσείς οι...

Ελληνοτουρκικά - ΝΑ Μεσόγειος:  «Πρόσω ολοταχώς» για τις επικίνδυνες αμερικανοΝΑΤΟικές «διευθετήσεις»

Ελληνοτουρκικά - ΝΑ Μεσόγειος: «Πρ…

Αποκαλυπτικές για το πώς ...

Ερντογάν: Η Τουρκία ήταν στην Αν. Μεσόγειο πριν 500 χρόνια, είναι και τώρα...

Ερντογάν: Η Τουρκία ήταν στην Αν. Μ…

Γράφει: Άννα Ανδρέου* Κα...

Λονδίνο: Καλλιτεχνικό δρώμενο για την Τροία στο Βρετανικό Μουσείο με Κύπριες ηθοποιούς

Λονδίνο: Καλλιτεχνικό δρώμενο για τ…

Γράφει: Θανάσης Γκαβός* ...

Η «κανονικότητα» της σιγής νεκροταφείου

Η «κανονικότητα» της σιγής νεκροταφ…

Γράφει: Μαρίνα Λαβράνου* ...

Πέθανε η Ελληνίδα ποιήτρια Κική Δημουλά

Πέθανε η Ελληνίδα ποιήτρια Κική Δημ…

• Χθες το απόγευμα σε ηλι...

Έκθεση εικαστικών έργων με θέμα την αντίσταση στις φυλακές και τις εξορίες

Έκθεση εικαστικών έργων με θέμα την…

• Στην Αθήνα, από τις 4 μ...

Η ύβρις της ανισότητας

Η ύβρις της ανισότητας

Το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο...

Prev Next

Εσκεμμένες δολοφονίες προς αποκομιδή οικονομικών κερδών

Εσκεμμένες δολοφονίες προς αποκομιδή οικονομικών κερδών
Γράφει: Χρ. Ανδρέου*

Δυστυχώς, όλα όσα καταγγέλλουμε τόσο καιρό για εσκεμμένη διάλυση των 2 Κρατικών Ογκολογικών ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ. Φυσικά τώρα δεν χρησιμοποιούν τη λέξη «διάλυση» αλλά τη λέξη «ενοποίηση ογκολογικών δυνάμεων» πάντα, όμως, κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας Κύπρου. Φυσικά πιάνουν μόνο τα κρατικά ενώ τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια που προσφέρουν Ογκολογικές Υπηρεσίες… παραμένουν άθικτα.  Ενώ παράλληλα παραπλανούν τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, την παρελθούσα Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στην εφημ. Φιλελεύθερος, ο πρόεδρος του ΟΚΥπΥ, Αλέκος Σταμάτης, στην ερώτηση δημοσιογράφου: «…κατά πόσον το κράτος θα συνεχίσει να στηρίζει τα κρατικά νοσοκομεία», έδωσε ρητές διαβεβαιώσεις και επικαλέστηκε άλλες χώρες που εφήρμοσαν το ΓεΣΥ: «… Καμιά χώρα δεν εγκατέλειψε τα δημόσια νοσηλευτήρια και όπου έγινε κάτι τέτοιο  η πρώτη πράξη είναι να κοπεί η κεφαλή του προέδρου του Οργανισμού Υγείας» και ο υπουργός συμπλήρωσε: «Πρώτα κόβεται το κεφάλι του Υπουργού» κι έπιασαν αμφότεροι τα γέλια.

Όμως, μόλις την επόμενη μέρα, ο Υπουργός Υγείας κάλεσε τους γιατρούς των δύο Κρατικών Ογκολογικών να του αναφέρουν πώς θα παραδώσουν τα 2 Κρατικά Ογκολογικά κάτω από τη διοίκηση του ιδιωτικού Δικαίου Ογκολογικού της Τράπεζας.

Εν ολίγοις, καταργούν τη Στρατηγική του Καρκίνου που ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ της ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ 2009 -πλην μιας ψήφου της Στέλλας Κυριακίδου- που προνοούσε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ Κρατικά Ογκολογικά με Ακτινοθεραπευτικά στις πόλεις Λευκωσίας και Λεμεσού, και έφτιαξαν μια δική τους «Στρατηγική» που ετοίμασαν οι συνεργάτες της Τράπεζας, η οποία «Στρατηγική» ουδέποτε παρουσιάστηκε στη Βουλή για έγκριση, βάζοντας τις αποφάσεις της Βουλής στα παλιά τους τα παπούτσια και «αποφασίζουν» όπως οι Υπηρεσίες Ογκολογίας να μπουν κάτω από την Τράπεζα!!!

Αυτά συμβαίνουν στη δήθεν ευρωπαϊκή Κύπρο εν έτει 2019! Βάζουμε στα παλιά μας τα παπούτσια το Σύνταγμα της Δημοκρατίας, που προνοεί ρητά προστασία της Ζωής και της Υγείας, στα ίδια παπούτσια βάζουν και τις αποφάσεις της Βουλής καθώς και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, όπως και τις οδηγίες της ΕΕ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας για ανάπτυξη Κρατικών Ογκολογικών. Και η Βουλή και οι Θεσμοί, απλώς … σιωπούν!!!

Θυμάστε τι έλεγε για τον Συνεργατισμό ο πρόεδρος του Χατζηγιάννης;;; Και … κλείσαμε τον Συνεργατισμό. Εμείς το είπαμε: Ο Αλέκος Σταμάτης, τέως γεν. δ/ντής του Ογκολογικού της Τράπεζας, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες του Γεν. Ελεγκτή έκλεβε το κράτος τουλάχιστον 1 εκ. τον χρόνο, έγινε πρόεδρος του ΟΚΥπΥ για να διαλύσει σιγά-σιγά, τα Κρατικά Νοσοκομεία, αρχίζοντας από τα Ογκολογικά, κατά το σύστημα Χατζηγιάννη - ΥΠΟΙΚ.

Τι έγινε με τον Χατζηγιάννη και τη «δικαιοσύνη»; Απλά τίποτε! Γι’ αυτό τα γέλια Σταμάτη και ΥΠΥΓ, γιατί κανείς δεν μπορεί να τους πειράξει, γιατί «σιέπει τους που τα ’ψη» η σκοτεινή στοά της Τράπεζας, η οποία  κυβερνά ως «βαθύ κράτος». Οι συνεργαζόμενοι πληρώνονται με χρυσό για να σιωπούν κι ας πεθαίνουν 600-800 Καρκινοπαθείς τον χρόνο επειδή δεν τους έκαναν ακτινοθεραπεία και τους το απέκρυψαν. Για όσους γνωρίζουν αυτό σημαίνει ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ προς ΑΠΟΚΟΚΟΜΙΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.

Επειδή είναι σκληρές οι κατηγορίες που γράφω, έχοντας πάντα στο χέρι τις σχετικές αποδείξεις και πάντα εν γνώσει μου για τους Νόμους της Δημοκρατίας, αλλά και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που όλα καταπατούνται, υπογράφω τις καταγγελίες μου κι ας τολμήσουν να με οδηγήσουν στα Δικαστήρια.

* Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής - πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top