Την υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά προτείνει στο έκτακτο συνέδριο η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ
- Written by eKypros
* Συγκαλείται αύριο Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, στη Λευκωσία
Την υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου, αποφάσισε χθες να προτείνει η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, κατά τη απογευματινή της συνεδρία.
Στη χθεσινή της συνεδρία η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ ανασκόπησε και αξιολόγησε τη συζήτηση που διεξήχθη στις Κομματικές Ομάδες Βάσεις για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, σε σχέση με την πρόταση της προς τις ομάδες βάσεις για υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά.
Όπως ανακοινώθηκε μετά την συνεδρία της ολομέλειας της Κ.Ε., τα μέλη της ενημερώθηκαν, επίσης, για το αποτέλεσμα της συμβουλευτικής μυστικής ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στις ομάδες βάσεις για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 97% των ψήφων. Σύμφωνα με την εκτίμηση της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ “στις ΚΟΒ διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος, ο οποίος βοηθά και εμπλουτίζει την πολιτική και τη δράση του κόμματος στην προεκλογική προσπάθεια”.
Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «έχοντας υπόψη τα αποτελέσματα του εσωκομματικού διαλόγου, αλλά και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ αποφάσισε να προτείνει την υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Σταύρου Μαλά στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στη Διεθνή Έκθεση Κύπρου», καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ









