Από τον καταδικασμένο εγκληματία Τραμπ στην φασίστω Λεπέν: Οι δυο όχθες του ευρωατλαντικού βούρκου
- Written by eKypros

Γράφει: Νίκος Μπογιόπουλος*
- Στην ΕΕ των αντικομμουνιστικών μνημονίων, της συνεργασίας με ναζί, της διακυβέρνησης σε μια σειρά χώρες φασιστικών μορφωμάτων, της εξύμνησης της “οικονομίας του πολέμου”, όλο το “δημοκρατικό τόξο” έχει ανοίξει το δρόμο ενόψει των ευρωεκλογών στην επέλαση του ακροδεξιού βάλτου.
- Στην Αμερική, ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι και επίσημα καταδικασμένος εγκληματίας. Χωρίς -επαναλαμβάνω- αυτό να του στερεί την δυνατότητα εκ νέου διεκδίκησης της προεδρίας.
- Οταν αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν -ταυτόχρονα- τόσο στην Μέκκα όσο και στην Μεδίνα του συστήματός τους, όταν η μια πλευρά του νομίσματός τους δείχνει έναν καταδικασμένο εγκληματία, τον Τραμπ, παρέα με ένα ζόμπι, τον Μπάιντεν, και η άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος περιλαμβάνει από την φασίστω Μελόνι και την φασίστω Λεπέν μέχρι τα φασισταριά της Γερμανίας, της Ολλανδίας, της Ουγγαρίας, των Σκανδιναβικών και Βαλτικών χωρών, τότε:
Αλήθεια, τι χρείαν άλλων μαρτυριών έχουμε -όσον αφορά και τα ντόπια τσιράκια τους- και για το “αμερικανικό όνειρό τους”, και για την “ευρωδημοκρατία” τους, και για τα πρότυπά τους.
* Αναδημοσίευση από Ημεροδρόμο [από το facebook του Νίκου Μπογιόπουλου ]