Menu
Στη Βολιβία: Χτύπησαν νεκρώσιμη πομπή οι αστυνομικοί της κυβέρνησης των πραξικοπηματιών!

Στη Βολιβία: Χτύπησαν νεκρώσιμη πομ…

Κτήνη. Ένστολα καθάρματα ...

Ομερτά ιθυνόντων για την Υγεία και εσκεμμένες δολοφονίες πολιτών

Ομερτά ιθυνόντων για την Υγεία και …

Γράφει: Χρ. Ανδρέου* O α...

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι στους δρόμους της Κολομβίας

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι στους δρόμ…

• Κατά της νεοφιλελεύθερη...

UniteCyprusNow: Εναπόκειται σε εμάς να ενώσουμε την Κύπρο...

UniteCyprusNow: Εναπόκειται σε εμάς…

• Μήνυμα στους ηγέτες ενό...

Πρώτο πιάτο Κυπριακό…

Πρώτο πιάτο Κυπριακό…

Γράφει: Δημήτρης Μήλακας*...

Να ευαισθητοποιηθούμε για την απειλούμενη κλιματολογική και οικολογική κατάρρευση

Να ευαισθητοποιηθούμε για την απειλ…

Γράφει: Χαράλαμπος Μερακλ...

Για τον Ολυμπιακό...

Για τον Ολυμπιακό...

Γράφει: Νίκος Μπογιόπουλο...

Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας «ΦΩΤΟΔΟΣ»

Έκθεση Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας «Φ…

• Από την Παρασκευή, 29 Ν...

«Ρωγμή» λέγεται το μνημείο του ΚΚΕ στα Γιούρα

«Ρωγμή» λέγεται το μνημείο του ΚΚΕ …

Γράφει: Σοφία Χουδαλάκη* ...

Οι φασίστες του Μπολσονάρου θα «τιμήσουν» τον Πινοτσέτ

Οι φασίστες του Μπολσονάρου θα «τιμ…

Είναι φασίστες. Νοσταλγοί...

Prev Next

Οι “χρήσιμοι βλάκες” υπηρέτες της διαπλοκής… για μια καρέκλα ή/και λίγο χρυσό

Γράφει: Χρ. Ανδρέου*

Ο Υπ. Υγείας δήλωσε χθες Πέμπτη, στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας ότι: «… δεν πρόκειται να γίνει ιδιωτικοποίηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, τελεία και παύλα και ούτε θα μπω στον κόπο να απαντήσω καν σε ερώτηση αυτού του θέματος». Άραγε γιατί φοβάται να απαντήσει;;; Ο δε πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Κώστας Κωνσταντίνου, χαρακτήρισε τις ανησυχίες για ιδιωτικοποίηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων ως: «… όνειρα θερινής νυκτός. Δεν υπάρχει επιστροφή, δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση και ούτε και υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει αυτό. Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι η ραχοκοκαλιά του ΓεΣΥ, θα πρέπει να ενισχυθούν σε μεγαλύτερο βαθμό και αυτή είναι η προσέγγιση».

Τα πιο πάνω είναι δηλώσεις τύπου Χατζηγιάννη του Συνεργατισμού και του ΥΠΟΙΚ, πριν την κατάρρευση, και δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικότητες και τα παρασκήνια που γίνονται στη διπλανή πόρτα, που στόχο έχουν τη σταδιακή διάλυση των Κρατικών Ογκολογικών, ώστε να τεθούν οι Ογκολογικές Υπηρεσίες της Κύπρου κάτω από το μονοπώλιο και τη διαχείριση του Ιδιωτικού Δικαίου Ογκολογικού της Τράπεζας. Είναι στάχτη στα μάτια μας για να καλύψουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά, καθώς και τη κυριαρχία του βαθέως κράτους των τραπεζιτών!!! Και ρωτάμε ευθέως: Γιατί τότε γίνονται συσκέψεις στο Υπ. Υγείας, αποκαλώντας την ιδιωτικοποίηση των Ογκολογικών Υπηρεσιών, δήθεν για το καλό των ασθενών, «ενοποίηση Ογκολογικών Υπηρεσιών»; Μήπως θεωρούν ότι όλοι εμείς είμαστε αδαείς και δεν γνωρίζουμε ούτε ελληνικά;;;  Τόσο πολύ υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και γενικά τους πολίτες της Δημοκρατίας;

Εξάλλου ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας, Κώστας Κωνσταντίνου, που διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Πάφο, ΑΡΝΕΙΤΑΙ δικτατορικά, από τον Νοέμβριο του 2013 να συζητηθεί το θέμα των Ακτινοθεραπευτικών, παρόλο που το ζήτησαν πολλές φορές ενυπόγραφα βουλευτές και ο τέως πρόεδρος της Βουλής, κ. Ομήρου καθώς και ο νυν κ. Συλλούρης. Ακόμη, η τέως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Στέλλα Κυριακίδου, ΑΡΝΗΘΗΚΕ συζήτηση στην Επιτροπή της, παρόλο που είναι εις γνώση όλων αυτών ότι ΑΔΙΚΑ ταλαιπωρούνται και πεθαίνουν Καρκινοπαθείς!

Φυσικά όλα αυτά γίνονται για να συνεχιστεί η εκμετάλλευση των Καρκινοπαθών από τους ιδιώτες, Ογκολογικό της Τράπεζας και Γερμανικό Ογκολογικό, που ας σημειωθεί σ’ αυτό το «παιχνίδι» εκμετάλλευσης των Καρκινοπαθών εμπλέκονται όχι μόνο οι τραπεζίτες αλλά και πολιτικοί και κόμματα, που χρησιμοποιούνται, κατά τον φιλόσοφο Ευάγγελο Λέμπεση, ο οποίος το 1936 εξέδωσε το βιβλίο: «Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω», ως οι κρυπτόμενοι συντάκτες των διακηρύξεων για τα όργανά τους κράχτες, αλλά στην ουσία ως υπηρέτες της διαφθοράς και της διαπλοκής, για να μη φαίνονται οι πραγματικοί κλέφτες της Ζωής και της Υγείας των Καρκινοπαθών αλλά και της εκμετάλλευσης του δημοσίου χρήματος.

Η εφημ. «24 ώρες» στη σημερινή της έκδοση και στις σελίδες 12-13 με τίτλο. «Βουβάθηκαν οι Θεσμοί και κρύβονται… κι εμείς αλλού τυρβάζουμε», έχει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ το οποίο και σας επισυνάπτουμε αυτούσιο. Παρακαλούμε στείλτε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε για να αποκαλυφθεί η ΑΛΗΘΕΙΑ και να δηλωθεί ότι μπορεί η πολιτική να έχει βλακωδώς γίνει φερέφωνο και χρήσιμοι των εκμεταλλευτών αλλά πρέπει να γνωρίζουν ότι η κοινωνία μπορεί από φόβο να σιωπά αλλά δεν αποτελείται από βλάκες αλλά από ανθρώπους που διεκδικούν τα Ανθρώπινά τους Δικαιώματα και υπερασπίζονται τους Νόμους, το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις.

* Εκδότης, συγγραφέας, ερευνητής - Πρόεδρος του Συνδέσμου Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top